Sider

onsdag 13. juni 2012

Jeg planter i det jeg har...

I år har jeg plantet i mange ting. Her kaster vi ikke noe før vi er sikker på at det ikke kan brukes til noe. Kanskje en av oss vil kaste en ting, men en annen tenker litt lenger å får en god ide.
Som disse skoene som er plassert på trappa:
Ideen fikk vi fra boken "50 hageprosjekter for barn". De gamle fotballskoene til supermannen var alt for fine til å kastes og det samme var Doc Martens skoene mine. "Dørskiltet" som ligger foran er bordkortene fra et bryllup vi var i forrige sommer.
Neste bilde er den gamle verktøykassa til supermannen, den var ikke i bruk lenger og kunne selvfølgelig ikke kastes.


Iden til å bruke verktøykassen fikk jeg da jeg sto på stand på hagemessen. Anne fra Moseplassen hadde plantet i masse ting den helgen. Den er selvfølgelig plassert utenfor garagen.
Denne fine tønna fikk jeg fra en kollega på jobben, han fant den i søppla, alt for fin til å brennes.
Det har nok stått fiskestenger for salg i denne, men den er like fin til blomster. Det har ikke begynt å blomstre så mye enda, vi venter på varmen...
Trekisten lagde jeg på sløyden da jeg gikk på ungdomskolen. Den var veldig fin helt til barna lekte "ikke gå på gulvet" og tråkket i stykker lokket. 
Jeg skulle kaste den men eldstemann var så snartenkt at han foreslo  vi skulle plante i den også.
Disse to emaljerte skålene fant jeg på loppemarked:

De var ganske slitt inni og kostet nesten ingen ting, men er helt supre til å ha takløk i. Lite jord men takløken krever heller ikke mye.
Gøy og bruke det man har, så blir det litt mere spennende  å gå rund å se, når det dukker opp noen overraskelser her og der.

4 kommentarer:

 1. Dette var jammen kjempe tøft! Alle "pottene" passet til sin plass! Nå ble jeg inspirert til å gjøre noe av det samme :)

  Ha en super dag. Klem

  SvarSlett
 2. Så mye morsomt du har plantet i - og så fint det ble! Enig med Vivi, ble inspirert til å bruke fantasien litt mer for å finne plantekar!

  SvarSlett
 3. Så artig med gjenbruk, og her har du virkelig vært kreativ! Skikkelig flott ble det!

  SvarSlett
 4. Så bra med gjenbruk, jeg liker :)) Å så mye mer sjarmerende med litt av hvert i stede for nytt og strømlinjeformet. Takk for tips, jeg bruker mye store hermetikkbokser (fra jobben) å plante i, de blir så fine etter en sommer ute, da ruster de utenpå.
  Nyt helga og hagen, Sunniva, klem.

  SvarSlett